ЦЕЛОСНА ПОНУДА
NEWSLETTER

ВРЕМЕ
Istanbul
18°C 18°C
13°C
Paris
9°C 9°C
4°C
Barcelona
14°C 15°C
8°C
Salonica
18°C 18°C
11°C
Dubai
26°C 28°C
22°C

АКТУЕЛНИ ПОНУДИ
Цена од: 149 €

ВЕНЕЦИЈА

Св. Климент (06-09.12.2015)
Авион / 4 дена / 3 ноќевања со појадок

Повеќе


Цена од: 715 €

ДУБАИ

Ноември и Декември 2015
Авион / 4 ноќевања со појадок

Повеќе


Цена од: 223 €

ХОТЕЛ LUCKY БАНСКО

Празничен пакет (Св. Климент)
3 или 4 ноќевања / HB/BB

Повеќе


Цена од: 81 €

БУГАРИЈА ХОТЕЛИ

Празничен пакет (Св. Климент)
05-08.12.2015 / BB или HB

Повеќе
Попуст до 30.11!
Цена: 349 €
За уплата до 30.11: 299 €

ВЕНЕЦИЈА

30.12.2015 – 03.01.2016
Авион 5 дена / 4 ноќи

Повеќе
Попуст до 30.11!
Цена: 545 €
За уплата до 30.11: 499 €

ПАРИЗ

29.12.2015 – 02.01.2016
Авион 5 дена / 4 ноќи

Повеќе
Попуст до 30.11!
Цена: 499 €
За уплата до 30.11: 459 €

РИМ

29.12.2015 – 02.01.2016
Авион 5 дена / 4 ноќи

Повеќе
Попуст до 30.11!
Цена: 545 €
За уплата до 30.11: 499 €

БАРСЕЛОНА

29.12.2015 – 02.01.2016
Авион 5 дена / 4 ноќи

Повеќе
Попуст до 30.11!
Цена: 425 €
За уплата до 30.11: 389 €

МИЛАНО

29.12.2014 – 02.01.2015
Авион 5 дена / 4 ноќи

Повеќе
Попуст до 30.11!
Цена: 275 €
За уплата до 30.11: 255 €

ИСТАНБУЛ

31.12.2014 – 04.01.2015
Авион 5 дена / 4 ноќевања

Повеќе


Цена: 699 €

ЈОРДАН

29.12.2015 – 04.01.2016
Авион 7 дена / 5 ноќи

Повеќе
Попуст до 30.11!
Цена од: 415 €
За уплата до 30.11 од: 395 €

МАЛТА

30.12.2015 - 03.01.2016
Авион 5 дена / 4 ноќи

Повеќе
Попуст до 30.11!
Цена од: 325 €
За уплата до 30.11 од: 279 €

КУШАДАСИ

30.12.2015 - 03.01.2016
Авион 5 дена / 4 ноќи

Повеќе
Цена: 159 €
За уплата до 30.11: 149 €

ВИЕНА и БРАТИСЛАВА

30.12.2015 - 02.01.2016
Автобус 4 дена / 2 ноќи

Повеќе
Попуст до 30.11!
Цена: 195 €
За уплата до 30.11: 175 €

МИЛАНО

30.12.2014 – 04.01.2015
Автобус 6 дена / 3 ноќи

Повеќе


Цена: 119 €

АТИНА

30.12.2015 - 03.01.2016
Автобус 5 дена / 3 ноќи

Повеќе


Цена: 139 €

БУДИМПЕШТА

30.12.2015 - 02.01.2016
Автобус 4 дена / 2 ноќи

Повеќе


Цена: 169 €

БУДИМПЕШТА

30.12.2015 - 03.01.2016
Автобус 5 дена / 3 ноќи

Повеќе


Цена: 115 €

БУКУРЕШТ

30.12.2015 - 02.01.2016
Автобус 4 дена / 2 ноќи

Повеќе


Цена: 139 €

БУКУРЕШТ

30.12.2015 - 03.01.2016
Автобус 5 дена / 3 ноќи

Повеќе
Цена: 115 €
За уплата до 30.11: 105 €

ИСТАНБУЛ

30.12.2015 - 02.01.2016
Автобус 4 дена / 2 ноќи

Повеќе
Цена: 149 €
За уплата до 30.11: 135 €

ИСТАНБУЛ

30.12.2015 - 03.01.2016
Автобус 5 дена / 3 ноќи

Повеќе


Цена: 99 €

СОФИЈА

30.12.2015 - 01.01.2016
Автобус 3 дена / 2 ноќи

Повеќе


Цена: 135 €

ЗАГРЕБ

30.12.2015 - 02.01.2016
Автобус 4 дена / 2 ноќи

Повеќе


Цена: 130 €

ДУБРОВНИК

30.12.2015 - 02.01.2016
Автобус 4 дена / 2 ноќи

Повеќе


Цена од: 57 €

ХРВАТСКА ХОТЕЛИ

Новогодишни пакети
Сопствен превоз

Повеќе


Цена од: 115 €

КОПАР И ПОРТОРОЖ

Божиќно – Новогодишни Пакети
Хотели

Повеќе


Цена: 201 €

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ

29.12.2015 – 03.01.2016
Индивидуален пакет

Повеќе